Ons kantoor

Welkom bij kantoor Chris Lambrecht te Adegem.

We zijn een zelfstandig bankagent (Crelan) en onafhankelijk verzekeringsmakelaar.

Onze kantoorgeschiedenis gaat tot 40 jaar terug en begon toen Laurie Dewilde besloot een spaarbankkantoor van HSA uit de grond te stampen.

Laurie was “thuis” in Adegem en bouwde snel een mooi klantenbestand uit. Haar gedrevenheid en klantgerichtheid zorgde ervoor dat ze jaar na jaar het label TOP-elitekantoor kreeg opgespeld. In de jaren negentig groeide het kantoor uit tot een 3-persoonskantoor tot dan in 2007 Chris Lambrecht hen kwam vervoegen als nieuwe zaakvoerder.

Huidig zaakvoerder Chris Lambrecht behaalde zijn masterdiploma TEW ( toegepaste economische wetenschappen) aan de universiteit Antwerpen en koos al snel voor een carrière in de bankwereld. Wat begon met een specialisatie in kredieten en fiscaliteit, groeide uit naar een algemene ervaring in zowel bank- en verzekeringen.

De meeste ervaring werd opgedaan bij de voorlopers van Crelan ( nl. HSA-Spaarkrediet en Centea). Als kredietadviseur won hij in 1999 de Centea Sales trophy en als regiomanager in Meetjesland begeleidde hij een 30-tal kantoren met belangrijke beleggingsportefeuilles. Op die manier ontstond de connectie met het kantoor te Adegem. Vooraleer de stap naar zelfstandig agent te zetten werd eerst nog het makelaarsattest behaald aan de Fidea-verzekeringsschool.

Met dit grote pakket aan kennis en ervaring kwam Chris dan Laurie vervoegen en werkten ze 5 jaar lang samen met als hoogtepunt in 2011 de intrek in het splinternieuwe kantoorgebouw in Adegem-dorp.
Toen Laurie Dewilde het volgende jaar met verdiend pensioen ging, werd er niet getwijfeld om haar volwaardig te vervangen.

Momenteel werkt kantoorhouder Chris Lambrecht samen met 3 professionele medewerkers:
Greet Vanhecke is al jaren thuis in de verzekeringsmaterie, Els Lippens volgt de beleggingsportefeuilles van onze klanten op en Chris Meloen
levert maatwerk in kredieten.

De kwalitatieve werking van zo een ervaren team leverde het kantoor Lambrecht eind 2013 de eerste plaats op in de Crelan-Trophy (op een totaal van 700 kantoren)!

Graag geven we hieronder nog eens een overzicht van onze belangrijkste troeven:

Alles staat in het teken van de klant waarbij het persoonlijke contact hoofdzaak is. Alleen zo kunnen we maatwerk leveren en meedenken met onze klanten.

Niet enkel particulieren, maar ook Vlaamse ondernemingen kloppen bij ons aan voor professionele toelichting aangaande hun spaar- en beleggingsproducten,  kredieten en verzekeringen.

Of veelal nemen wij ook proactief contact met u op om samen met u uw portefeuille door te nemen, te actualiseren en desgewenst bij te sturen zodat ze terug financieel, verzekeringstechnisch en fiscaal optimaal rendeert. 

Deze service op maat trekken wij als ‘warme bankier’ ook door in vele anderen diensten. Wij waken zorgvuldig over de wettelijk voorziene ‘zorg- en informatieplicht’ waarbij de klant centraal staat.

Zo vindt u in het documentcenter van deze webstek allerlei nuttige informatie terug zoals productfiches, financiële infofiches,  schadedocumenten alsook algemene en bijzondere voorwaarden van onze partnermaatschappijen die de beoogde transparantie voor de consument garandeert.

Andere voordelen die wij u bieden zijn een standvastig personeelsbestand. U kan steeds; zowel voor discreet advies als voor een informele babbel bij een vertrouwd kantoorgezicht terecht. Zowel tijdens de kantooruren als op afspraak.

Wij maken ook het verschil door meestal ter plaatste te komen bij schade, om bijstand te bieden of onze expertise ter beschikking te stellen zodat u maximaal schadeloos wordt gesteld.

En indien u een hypothecaire lening of herfinanciering wenst aan te gaan staren wij ons niet enkel blind op het uitsluitend toekennen van een lage(re) rentevoet, maar bieden wij u het meest voordelige totaalpakket inclusief de voor u meest aangewezen looptijd, modaliteiten, fiscaliteit en verzekeringsdekking.

Tot slot rekenen wij indien gewenst zelfs nog even de kosten, rechten en erelonen van uw notaris na, of bieden wij u de nodige bijstand tijdens het verlijden van uw akte!

Zo geniet u als klant de meest complete en onberispelijke service voor al uw geldzaken!

Kantoor Chris Lambrecht – waar expertise, klantgericht maatwerk en een complete service samen gaan.